Омраза срещу любов

,

2.50лв.

Автор

Език

български

ISBN

978-619-7163-25-4

Вид на книгата

Романът „Омраза срещу любов“ на младата авторка Ася Минчева може да бъде изтеглен в електронен вариант срещу символичната сума от 2.50 лв. Средствата от продажбата на книгата ще постъпят за нуждите и възраждането на православната енория в гр. Мадан около храм „Св. Георги Победоносец“. Кампанията е по инициатива на Ася Минчева и се осъществява с подкрепата на Фондация „Покров Богородичен“ и Дякония.БГ – страница за православна благотворителна и социална дейност. 

Ася Минчева е родена във Варна. През 1978 г., завършва музикална педагогика в Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ в родния си град и впоследствие – начална училищна педагогика и чужд език в ПУ „Паисий Хилендарски“, филиал Смолян. Днес Ася Минчева живее и преподава на деца в гр. Мадан, където от 5 г. е ръководител на местния църковен хор.  През 2013 г. издава първата си книга – историческият роман „Наследникът“. Книгата е издадена чрез конкурс, благодарение на награден фонд, отпуснат от ПУ „Паисий Хилендарски“.  

През 2016 г. Ася Минчева е наградена с грамота за културен деец на гр. Мадан. През 2017 г. излиза в ограничен тираж втората книга на авторката – романът „Омраза срещу любов“. По инициатива на Ася Минчева романът може да бъде закупен в електронен вариант на символична цена в полза на енорията на храм „Св. Георги Победоносец“, гр. Мадан.

Дарение за издаване на християнска литература

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Омраза срещу любов“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.