Омраза срещу любов

,

2.50лв.

Романът „Омраза срещу любов“ на младата авторка Ася Минчева може да бъде изтеглен в електронен вариант срещу символичната сума от 2.50 лв. Средствата от продажбата на книгата ще постъпят за нуждите и възраждането на православната енория в гр. Мадан около храм „Св. Георги Победоносец“. Кампанията е по инициатива на Ася Минчева и се осъществява с подкрепата на Фондация „Покров Богородичен“ и Дякония.БГ – страница за православна благотворителна и социална дейност. 

Ася Минчева е родена във Варна. През 1978 г., завършва музикална педагогика в Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ в родния си град и впоследствие – начална училищна педагогика и чужд език в ПУ „Паисий Хилендарски“, филиал Смолян. Днес Ася Минчева живее и преподава на деца в гр. Мадан, където от 5 г. е ръководител на местния църковен хор.  През 2013 г. издава първата си книга – историческият роман „Наследникът“. Книгата е издадена чрез конкурс, благодарение на награден фонд, отпуснат от ПУ „Паисий Хилендарски“.  

През 2016 г. Ася Минчева е наградена с грамота за културен деец на гр. Мадан. През 2017 г. излиза в ограничен тираж втората книга на авторката – романът „Омраза срещу любов“. По инициатива на Ася Минчева романът може да бъде закупен в електронен вариант на символична цена в полза на енорията на храм „Св. Георги Победоносец“, гр. Мадан.

 

Дарение за издаване на християнска литература

Автор

Език

български

ISBN

978-619-7163-25-4

Вид на книгата

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Омраза срещу любов”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

six + 16 =