Техническа проверка

, , ,

14.00лв.

В тези близо 50 разказа Ангел Иванов показва изумителна способност да гледа и да вижда, да слуша и да чува, да говори с точните думи или да мълчи. Той не се прави на голям писател, който ще слиса изведнъж всички; той е пуснал житейската река да тече през младата му душа и просто ни показва находките си.
Затова и неговите разкази не робуват на клишета, те черпят сокове и от пътеписа, и от репортажа, и от импресията, и от миниатюрата. Но невероятният усет към детайла, умението му да описва хората, перипетиите им и изтичащото време в един ненадеен миг зазвучават в тях с органова мелодия и без значение кое е онова нещо, което е превърнало вътре земята в небе – дали детството, дали жената, или Бог, ни се дава да видим кое остава в потока на изтичащото време и кое безвъзвратно изчезва.

Ангел Иванов е роден в Габрово през 1988 г. Завършва „Журналистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“, където е един от създателите на студентското радио „Реакция“. Бил е телевизионен сценарист в „Ку-Ку Презареждане“, „Господари на Ефира“ и други предавания.

Дарение за издаване на християнска литература

Автор

Корици

Мека корица

Формат

13/19

ISBN

978-619-7043-57-0

Страници

312

Издател

Година на издаване

2018

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Техническа проверка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − 19 =