Изчерпан

Автобиография – Гилбърт Кийт Честъртън

, ,

9.00лв.

Изчерпан

Г. К. Честъртън (1874-1936) е един от най-предизвикателните и обичани английски писатели на двадесети век. Той не е искал да описва собствения си живот, но към края на дните му неговите приятели и почитатели успяват да го убедят да напише своята автобиография. Според критика Сидни Дарк „едно от най-щастливите събития в необикновено щастливия живот на Гилбърт Честъртън е, че той успява да завърши своята автобиография няколко седмици преди смъртта си. Това е вълнуваща и изключително интересна книга, подтикваща към размисли. Тази книга е като литературно шампанско, в която мислите се изливат и преливат една в друга“.
Написана с характерните за Честьртън остроумие и мъдрост, тази книга ще бъде високо оценена от неговите почитатели, а и от всеки, който иска да научи нещо повече за този колоритен и блестящ автор.
Гилбърт Кийт Честъртън е един от най-плодотворните модерни автори, написал над сто книги по философия, теология, поезия, художествена литература и история. Сред неговите най-известни творби са: „Ортодоксията“; „Вечният човек“; „Какво е сбъркано в този свят“; „Св. Тома от Аквино“; „Св. Франциск от Асизи“; „Мъжът, който беше Четвъртък“; сборниците с разкази за отец Браун.

Дарение за издаване на християнска литература

Автор

Корици

Меки

Формат

14/21

ISBN

978-954-9992-15-1

Страници

400

Издател

Година на издаване

2011

Превод

Момчил Методиев

Тегло

0.443

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Автобиография – Гилбърт Кийт Честъртън”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine − 7 =