Хвърчилото, орлите и светците

17.00лв.

Предлаганата на малкия читател книга „Хвърчилото, орлите и светците“ е второ допълнено издание на първия самостоятелен сборник с разкази на презвитера Мирела Кючукова, издание на Руенски манастир „Св. Йоан Рилски“, с. Скрино.

Авторката, майка на три деца, учител по „Религия“ и съавтор на учебниците по „Религия Християнство-Православие“, издадени от Българската православна църква – Българска патриаршия, с умение и педагогически опит поднася на малкия читател вълнуващи истории, вдъхновени от житията на българските светии. Умело подбраните сюжети от живота на светците са написани разбираемо и достъпно, както за малките деца, така и за техните родители. Разкази не само разкриващи живота и делата на нашите светии, но и увличащи към подражание на тяхната любов към Бога и ближния. Като пръв плод на още непубликуваните разкази са непринудените и вдъхновени детски илюстрации, придружаващи настоящето издание.

Какво общо може да има между едно пъстро хвърчило, няколко орли и светците? Страниците на тази книга не само разкриват отговора на този въпрос, но и пожелават той да вдъхновява малките и големите читатели.

Дарение за издаване на християнска литература

Автор

Корици

Твърди

Формат

17/25

ISBN

978-619-91925-6-6

Вид на книгата

Език

български

Страници

142

Издател

Година на издаване

2023

Тегло

0.534

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хвърчилото, орлите и светците”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 5 =