НадЕжко в Грузия

9.90лв.

ПоредицаКниги за децаПромени света!“:

Приключенията на НадЕжко, таралежът хлебар без граници

Създателката на играта «Хлебари без граници», Д-р Надежда Савова-Григорова (завършила Културна Антропология в Университета «Принстън», САЩ), започва да илюстрира и пише и поредицата от детски книги за околосветските приключения на таралежа хлебар НадЕжко, за да учи децата на ценностите на културната антропология как да сменад еженето“, да не боцкаме другите, които са различни от нас. Книгите развиват емоционална интелигентност и емпатия, критическо мислене и творчество. Във всяка нова страна заедно с НадЕжко и неговите приятели ще научите както интригуващи традиции, така и добродетели, тъй като добродушният таралеж винаги намира как да помогне в различни вълнуващи ситуации. И освен четенето, ще имате възможност да замесите с децата си уникална рецепта на местен хляб или сладкиш, събирани от авторката по време на нейните пътешествия.

Очаквайте още книжки от поредицата, тъй като мечтата на Надежда е да успее да напише книги за толкова страни, в колкото тя е била – към момента 78. За тези пътешествия с мисията да изследва разнообразни култури и замесва приятелства между най-различни хора, през 2012г. Нешънъл Джиографик обявява Надежда за «Пътешественик с мисия на годината».

Книгите се издават и на английски, като името на НадЕжко превеждаме като HedgeHopehopping with hope over any hedge in life!

Тази втора книга НадЕжко в Грузия ще ни вдъхнови:

·         да развиваме добродетелта на ЛЮБОВТА, като се учим да обичаме не само семейството и приятелите си, но и всички хора;

·         да научим важни уроци от вдъхновяващия живот на просветителката и покровителка на Грузия,света Нина;

·         да изследваме красивата природа и архитектура на Грузия, като се разходим из булевардите с палми на субтропичното пристанище Батуми и посетим лозарския регион Кахети под Кавказвките планини, „градчето на любовта“ Сигнаги и вековния манастир „Бодбе“;

·         да научим занаятите за правене на „емайл“ и „квеври“ , да приготвим у дома вкусните „хачапури“и открием какво е „тоне“.

Дарение за издаване на християнска литература

Автор

Корици

Меки

Формат

22/22

ISBN

9786197273250

Страници

40

Издател

Година на издаване

2021

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “НадЕжко в Грузия”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − 15 =