Изчерпан

Здравей, Дневнико!

, ,

14.90лв.

Изчерпан

Габриела Маджарова е автор на есета, статии и стихове, дългогодишен водещ на рубриката „Следи“ в списание ЛИЯ и майка на четири деца. „Здравей, Дневнико!“ е първата й книга, адресирана към младите жени в България, които не се задоволяват със сивото ежедневие и мечтаят като нея „да гледат през далекоглед хоризонтите на живота“.
„Здравей, Дневнико!“ е летопис на едно пътуване по кръсто(но)сните пътища на живота. Първа среща с авторката Габриела Маджарова, която споделя сърцето си, борбите си и мечтите си „между две корици“.
Ако четете „Дневника“ на Габи, няма да сте й просто на гости. Ще се почувствате у дома. Тя ще ви нагости с „вълшебен сок за доброта.“ И после няма да искате да си тръгнете. Поглеждайки през нейния „далекоглед“, ще откриете смисъл, вдъхновение и надежда.
 
Теодора Кирова, писател, постоянен сътрудник на сп. ЛИЯ
Капчици небесна мъдрост, изстрадана, чиста и блестяща – това са думите в книгата на Габриела Маджарова. Думи на дълбоко откровение, които тихо те въвеждат в свят на любов и признателност, в който някак неусетно и ти самият ставаш по-добър.
 
Габриела Николова, журналист, водещ на предаване Християнството по телевизия Европа
 
Винаги оставам сразен и спечелен от жизнерадостната прямота и съзерцателната прозорливост на Габи. Едно от най-силните й литературни оръжия е, че не опитва да печели читателя и да му внушава личните си уроци. Отказът й от менторско и предписателно писане и изборът на тази дискретна и вдъхновена интроспективност оказват най-силен отпечатък. 
 
Влади Райчинов, преводач и редактор

Дарение за издаване на християнска литература

Автор

Корици

Меки

Формат

12.5/20

ISBN

978-954-9891-18-8

Страници

208

Издател

,

Година на издаване

2015

Тегло

0.236

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Здравей, Дневнико!”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − 9 =