Изчерпан

Православна ли беше Ванга?

, ,

3.00лв.

Изчерпан

„Ще се опитаме да направим анализ, отчитайки това, че духовността може да бъде и демонична, че ставаме свидетели на най-истинското масово прелъстяване с различни „пророчества” и чудеса, че нерядко престъпваме онази граница, отвъд която човек рискува да изпита върху себе си най-печалните последствия от опасното любопитство.“„Възникването на контакт с обитателите на паралелния свят или по-просто казано, с демоните, по наши данни, много често бива свързвано с някакъв нещастен случай: падане, болест, автомобилна катастрофа, удар от ток, клинична смърт и пр. Нещо подобно е станало и с Ванга…”„Защо толкова много хора искрено смятат Ванга за православно вярваща, независимо от позицията на Православната църква?Въпросът е в това, че си имаме работа с обикновена дезинформация, към която прибягват демоните, опитвайки се да представят сатаната за Бог, а също така да подменят с ново, модернизирано учение предишното, от Бога дадено – Православието, но без да го отричат открито и изведнъж. Демоничните същества действат внимателно, опитвайки се да представят своите действия за действия на Самия Христос, което всъщност е техен любим метод, който можем да наречем „метод на подмяната”.

Същността на „метода на подмяната” се състои в това, че използвайки някои черти на външно сходство, съществата от паралелния свят се опитват да представят демоничните си действия за действия на Божията благодат.

Те се опитват да играят с най-добрите качества на човешката душа, заложени в нея от Твореца. Едно от тези качества е стремежът да живеем не само за себе си, но и за околните, стремежът да помагаме и да бъдем полезни, черпейки вдъхновение и морално удовлетворение от самоотвержения ни труд за ближните“.

Дарение за издаване на християнска литература

Автор

Съставителство

Десислава Шаркова

Корици

Меки

Формат

14.5/20.5

ISBN

978-954-92737-5-5

Страници

56

Издател

,

Година на издаване

2013

Превод от руски

Десислава Шаркова

Тегло

0.92

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Православна ли беше Ванга?”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × five =