По широкия свят

, ,

15.00лв.

„По широкия свят“ е книга на мъдростта, така бих я определила. И не земна, а небесна. Силата на разказите, есетата и очерците, които съдържа, е извлечена от мъдростта за това да обединим силите си в едно, да бъдем задружни. Но тя е и на спомените, с трайната следа, която напомня за себе си днес. Красивото, стойностното и важното не се забравя. В него е и поезията, която присъства на моменти и с красивия си ритъм тактува по белия лист.
Макар че книгата в началото обещава пет години спомени, обхватът ѝ е по-голям, много повече и от самото детство. Четиридесетгодишното вече време на автора все още не е сигурно, че разбира добре възрастните. Но старинните сгради, вековни дървета, храмове, излъчващи тишина и спокойствие, алеите, водещи до безкрая… всичко това е в обхвата на птичата симфония и божествените мелодии биват разкрити.
Дали споменът живее в нас или ние в него, можем да си отговорим, прочитайки „По широкия свят“. Там, където яркостта на реалното е толкова значимо. Макар да е странно, всички ние сме част от спомена, сякаш сме все още там, защото знаем, че ще учим цял живот.
Творческото перо на автора свещ. Лъчезар Лазаров издава най-топлия тон на гласа, който съществува в това, което обичаме. А разходката, която ще си направиш, читателю, из различните чудни места, ще те накара да спиш като къпан, като че ли дава нов живот…“
От редактора

Дарение за издаване на християнска литература

Тегло 0.250 кг
Автор

Корици

Меки

Формат

20.5/14.5

ISBN

9786197665086

Страници

193

Издател

Година на издаване

2022

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “По широкия свят”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × five =