Рубриката „Книги за днес“ през октомври представя изданията на академик Владета Йеротич 29 октомври, 2018 – Категория: Видео, книги – Тагове: , , ,

Във видеорубриката „Книги за днес“ на издателство „Омофор“ през октомври ви представяме не една, а няколко книги –това са изданията, излезли на български език, под авторството на сръбския академик Владета Йеротич, който си отиде от този свят през септември тази година. Впечатления за неговите трудове споделя доц. д-р Свилен Тутеков от Православния богословски факултет на Великотърновския университет, който е и редактор на няколко от българските издания на големия сръбски мислител.

Във видеорубриката „Книги за днес“ писатели, публицисти, богослови, духовници, преводачи, редактори или книжари ще споделят размисли за издания и автори от каталога на „Омофор“, а вас, читателите, каним да изпратите своите коментари и въпроси, които прочетеното е провокирало във вас, на имейл omophor@gmail.com. Най-любопитните от тях ще бъдат публикувани на сайта на издателството и в Православие.БГ. Книгата на месеца можете да намерите с 30% отстъпка в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров 22) и чрез поръчки от офиса на издателството.

Поръчка на книгите с месечна отстъпка >>>

Дарение за издаване на християнска литература

« Дискусия на тема „Българският свещеник – поглед отвътре“ предстои през декември
Библейска беседа за свободната воля и Божието предзнание и премиера на книгата „Библейско богословие“ предстоят през октомври »