Количка 0
Православна ли беше Ванга?

Православна ли беше Ванга? , ,

3.00 лв.

Автор

Съставителство

Десислава Шаркова

Корици

Меки

Формат

14.5/20.5

ISBN

978-954-92737-5-5

Страници

56

Издател

,

Година на издаване

2013

Превод от руски

Десислава Шаркова

Тегло

0.92

„Ще се опитаме да направим анализ, отчитайки това, че духовността може да бъде и демонична, че ставаме свидетели на най-истинското масово прелъстяване с различни „пророчества” и чудеса, че нерядко престъпваме онази граница, отвъд която човек рискува да изпита върху себе си най-печалните последствия от опасното любопитство.“„Възникването на контакт с обитателите на паралелния свят или по-просто казано, с демоните, по наши данни, много често бива свързвано с някакъв нещастен случай: падане, болест, автомобилна катастрофа, удар от ток, клинична смърт и пр. Нещо подобно е станало и с Ванга…”„Защо толкова много хора искрено смятат Ванга за православно вярваща, независимо от позицията на Православната църква?

Въпросът е в това, че си имаме работа с обикновена дезинформация, към която прибягват демоните, опитвайки се да представят сатаната за Бог, а също така да подменят с ново, модернизирано учение предишното, от Бога дадено – Православието, но без да го отричат открито и изведнъж. Демоничните същества действат внимателно, опитвайки се да представят своите действия за действия на Самия Христос, което всъщност е техен любим метод, който можем да наречем „метод на подмяната”.

Същността на „метода на подмяната” се състои в това, че използвайки някои черти на външно сходство, съществата от паралелния свят се опитват да представят демоничните си действия за действия на Божията благодат.

Те се опитват да играят с най-добрите качества на човешката душа, заложени в нея от Твореца. Едно от тези качества е стремежът да живеем не само за себе си, но и за околните, стремежът да помагаме и да бъдем полезни, черпейки вдъхновение и морално удовлетворение от самоотвержения ни труд за ближните“.

Facebook Коментари

Изпратете отзив за “Православна ли беше Ванга?”