Количка 0
Православната вяра и живот Промо

Православната вяра и живот ,

4.00лв.8.00лв.

Clear
Product ID: 2403 SKU: VZFR0003. Categories: , .
Тегло 0.3000 kg
Издател

Автор

Година на издаване

2012

Формат

21/14.4

Корици

Меки

Страници

196

ISBN

978-954-2972-11-2

Вид на книгата

e-Книга, Книжно тяло

alt

Книгата на свещ. Стоян Чиликов идва в отговор на размишленията му като пастир относно това, защо църквите са празни и християнската нравственост и православният етос остават само в книгите на християнска тематика.

В неговия отговор е отправена покана към съвременния човек: „ела и виж“; вкуси от Христос, влез в Църквата, живей в нейните тайнства, научи се да обичаш, да даваш и да се молиш, тогава от опит ще разбереш как в богообщението се раждат истините на вярата.

„Православната вяра и живот“ въвежда читателя в основни вероучителни истини на православната християнска вяра – отношението християнска вяра и религия, Бог и човек, догматът за Света Троица, Иисус Христос, св. Богородица. В книгата може да откриете изяснение на църковните  тайнства и литургията; духовният опит и борбата със страстите; блаженствата и църковните празници.

Отец Стоян Илиев Чиликов е свещеник в храм “Св. Георги” в кв. Дървеница, София, доцент при катедрата по Теология на Философско- историческия факултет на ПУ “Паисий Хилендарски”. Специализирал е в Московската духовна академия, Латеранския Университет в Рим и в Солунския Университет “Аристотел”.

 

Изтеглете или разгледайте демонстративен файл на електронната книга:

“Православната вяра и живот” във формат *.pdf от тук
“Православната вяра и живот” във формат *.epub от тук

Дарение за издаване на християнска литература

Изпратете отзив за “Православната вяра и живот”