Количка 0
От Рождество до Възкресение Промо

От Рождество до Възкресение ,

Aнa-Maрия Кръстева

4.00лв.8.00лв.

Clear
Product ID: 2265 SKU: VPBC00090. Categories: , .
Тегло 0.4000 kg
Издател

Автор

Година на издаване

2010

Формат

80/100/32

Корици

Меки

Страници

292

ISBN

978-954-9700-87-9

Вид на книгата

e-Kнига, Книжно тяло  

alt

Книгата е сборник от малки есета върху църковните празници през годината – Господски, Богородични, на отделни светци, както и посветени на евангелски събития.

Тя не само казва онова, което трябва да знаем за тях, но дава и православното тълкувание. Авторката е известна на широката публика като дългогодишен водещ на предаването “Благовестие” по БНР.

Писателят Димитър Коруджиев пише по повод на книгата: … “От Рождество до Възкресение” е своеобразна православна книга за всеки ден…. Ана-Мария тълкува евангелските събития в духа на най-добрите православни традиции и то е предпоставка за важните морални изводи, които представя на читателя.

Едно от големите качества на “От Рождество до Възкресение” е анализът на духовните поражения, които ни донесе атеистичният режим. Върховна цел на тази система бе прогонването на Бога от човешките души, за да се превърнем в роби на земни господари. Такова ясно съзнание за злото, през което сме минали, не се среща у всеки млад човек. Ана-Мария като автор, близък до реалния живот, способен да разгледа вярата не абстрактно или изобщо, а в контекста на собствените ни болки и проблеми.”

Изтеглете или разгледайте демонстративен файл на електронната книга:

“От Рождество до Възкресение” във формат *.pdf от тук
“От Рождество до Възкресение” във формат *.epub от тук

Дарение за издаване на християнска литература

Изпратете отзив за “От Рождество до Възкресение”